Kryt Geek Camp Yellow

Kryt Geek Camp Yellow

Tento kryt EliteGuard kombinuje odolné materiály (plast TPU, tvrdý plast PC a tvrzené sklo) pro spolehlivou ochranu a stylový vzhled vašeho mobilu.

Vyberte si kryt na jeden z 300 druhů telefonů. Pokud váš model chybí, hlasujte pomocí formuláře a pomozte nám rozšířit nabídku.

Každý kryt EliteGuard vyrábíme na zakázku, proto nemůžeme nabídnout vrácení nebo výměnu po objednání. Prosíme, vybírejte pečlivě.

Finanční podpora influencera
Zakoupením produktu finančně podpoříte přímo konkrétního influencera v jeho tvorbě.
Garance kvality
Nic neriskujete! Zboží můžete do 14-dní vrátit, nebo vyměnit bez udání důvodů.
Doprava zdarma nad 2500 Kč
Při objednávce nad 2500 Kč máte dopravu Zásilkovnou zdarma.
O produktu
kryt rozlozeni

VÝHODY KRYTU EliteGuard

Kryt je vyroben z měkkého plastu TPU (termoplastický polyuretan), což je materiál známý svou vynikající flexibilitou a odolností. TPU dokáže absorbovat nárazy a odolávat poškrábání.

Zadní vrstva je vyrobena z tvrdého plastu PC (polykarbonát). Jedná se o pevný materiál, který poskytuje oporu proti deformacím a poškození krytu i při silnějším nárazu.

Posledním komponentem krytu je tvrzené ochranné sklo, které je známé svou odolností proti škrábancům, prasknutí a nárazům. Sklo je pevně spojené s elegantním černým TPU obalem. Tato vrstva tvrzeného skla odolá i nejtvrdším předmětům a udrží Váš telefon v perfektním stavu.

Všechny kryty pro telefony iPhone 12 a novější zároveň obsahují technologii MagSafe, která umožňuje snadné a bezpečné bezdrátové nabíjení a připojení příslušenství.

Konstrukce krytu

Kryt byl navržen tak, aby veškeré výřezy pro tlačítka, reproduktory, fotoaparát a konektory přesně padly Vašemu zařízení. Navzdory své vysoké odolnosti je náš kryt lehký, díky čemuž ho můžete pohodlně používat každý den. Celá konstrukce tohoto krytu zajistí, že telefon zůstane v bezpečí i při pádu z větší výšky. 

kryt odolnost

 

kryt poutko

Obsah balení

Vynikající tisková kvalita. UV technologie tisku.
Kvalitní ochrana pro Vaše zařízení.
V balení praktické poutko na ruku.
Dárková krabička.

13000 Praha
Pracovní doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno