Colors Mikina | RG

Colors Mikina | RG

Tahle černá mikina se žlutými rukávy a ikonickou žárovkou na hrudi vás okamžitě odliší. Velký nápis RealGeek Crew Member na zádech je výrazným prvkem, který jasně ukazuje, do jaké party patříte.

Pohodlný střih s kapucí a klokaní kapsou je ideální pro volnočasové aktivity i městské toulky.

Finanční podpora influencera
Zakoupením produktu finančně podpoříte přímo konkrétního influencera v jeho tvorbě.
Garance kvality
Nic neriskujete! Zboží můžete do 14-dní vrátit, nebo vyměnit bez udání důvodů.
Doprava zdarma nad 2500 Kč
Při objednávce nad 2500 Kč máte dopravu Zásilkovnou zdarma.
O produktu

RG brand

NOVÁ KOLEKCE JE TADY!

Připravili jsme pro vás exkluzivní řadu produktů, které vám pomohou vyjádřit váš styl a originalitu. Vyber si kousky, které ti nejlépe sednou!




REALGEEK MIKINA

Mikina je vyrobena z kvalitní směsi 80 % bavlny a 20 % polyesteru, což zajišťuje měkkost a odolnost. S gramáží 280 g/m² poskytuje příjemné teplo, aniž by byla příliš těžká.

Potisk je realizován metodou sítotisku – nejkvalitnější dostupnou technologií, která zaručuje dlouhou životnost bez rizika olupování nebo vyblednutí motivu i po opakovaném praní.

RG colekcia 1

OBJEV NOVÉ STYLOVÉ KOUSKY

Kolekce obsahuje všechno, co potřebuješ k doplnění svého outfitu. Od stylových triček a pohodlných mikin, přes moderní kšiltovky, až po originální doplňky jako piny a placky. Každý produkt je navržen s důrazem na kvalitu, pohodlí a jedinečný design. Ať už hledáš něco pro sebe nebo jako dárek, s touto kolekcí rozhodně neuděláš chybu.

Nezapomeň se podívat na celou nabídku a vyber si ty nejlepší kousky!


REALGEEK JE VÍC NEŽ JEN ZNAČKA

Jsme komunita nadšenců, kteří milují svět popkultury, módu, ale i kreativní výraz a individualitu. Dbáme na detail a styl, abyste se v našich produktech cítili skvěle v každé situaci. Nezáleží, jestli jde o oblečení nebo doplňky – vždy chceme, abyste našli něco, co vám sedí a ladí s vaším stylem.

Jsme hrdí na to, že díky naší neustálé inovaci a naslouchání komunitě vám můžeme přinášet originální kolekce, které rezonují s moderním životním stylem.

RG colekcia 1

RG KOLEKCE HIGHLIGHTS

RG kolekcia 2
RG kolekcia 3
RG kolekcia 4
RG kolekcia 5

13000 Praha
Pracovní doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno